Abonneer je gratis!

Weetjes, handige apps en coole gadgets

 • Snel 3D-printen met de Zortax M300
  Even snel op de klus een kraan printen? Fabrikant Zortax heeft een handzame 3D-printer ontworpen die makkelijk mee kan naar een klus. De nieuwste versie (M300) plug and play 3D-printer is 300 x 300 x 300 en heeft 27 liter tot zijn beschikking.
  Zortrax M300
 • Loo with a view
  Het bestaat echt: een competitie rondom het toilet met het beste uitzicht ter wereld. De Toilet Tourism Awards, georganiseerd door mytravelsearch.com, werden vorig jaar gewonnen door een toilet van Toowoomba Portable loo die te vinden is in Coburg Peninsula in Australië. Vanuit het toilet kijk je uit over het Coburg Marine Park. "It's like watching a National Geographic documentary while sitting on the loo", aldus één van de bezoekers.
  Meer loos with views zien?
 • Aardgasvrije wijken: een banenmachine?
  Het binnen 20 jaar aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland leidt tot gemiddeld 11.000 extra banen per jaar in de bouw- en installatiesector. Dat blijkt uit onderzoek van CE Delft in opdracht van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) en TKI Urban Energy. De onderzoekers stellen dat duurzame wijken een 'banenmachine' zijn.
  Lees meer bij de NVDE

 • Ben jij klaar voor de nieuwe privacywetgeving?
  De wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt eraan. Nederland voert op 25 mei 2018 deze nieuwe wet in, waarmee persoonsgegevens beter beschermd moeten worden. Ben jij al helemaal klaar voor de AVG?
  Dit moet je weten over de AVG
 • Wilo-assistent
  In deze app vind je alles over pompen. Dit is jouw persoonlijke assistent voor productinformatie, duurzame tips en tricks (ook voor klanten) en het berekenen van kosten en besparingen. Bovendien kun je er ook eenheden mee omrekenen en helpt de app je met het plannen en installeren.
  De Wilo-assistent app
 • Handige social media-tips
  Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het vinden of helpen van klanten gebeurt ook steeds vaker via LinkedIn, Facebook of Twitter. Hoe kun je social media nou echt slim inzetten voor je eigen bedrijf? Met dit handige boek 'Social Media Smaakmakers' heb je allerlei praktische tips en trucs bij de hand.
  Bestel het boek

 • Grohe Pro app
  Deze app van Grohe geeft je toegang tot de producten en diensten van Grohe en biedt alle nodige informatie voor service en ondersteuning tijdens en zelfs buiten het werk.
  Download de Grohe Pro App
 • Warm volk, die Romeinen
  Het waren de Romeinen die het principe van de centrale verwarming uitvonden. Het zogenoemde hypocaustum werd omstreeks de 2de eeuw v.Chr. door Gaius Sergius Orata die zijn visvijvers ermee verwarmde.
  Wiki: hypocaustum
 • Old2New App
  Siemens biedt via deze app een online database aan vervangingsproducten voor verschillende HVAC producten. Zoek het oude product en de app matcht de opvolger.
  Download de app voor iOS

 • Evapolar evaSMART
  Een persoonlijke luchtverkoeler die voor jou de lucht gezond maakt. Het enige wat dit apparaat van je vraagt is een beetje water. In ruil daarvoor kan de evaSMART de lucht voor je koelen, vochtig maken en stofvrij maken. Tegelijkertijd weet het ook schimmels en bacteriën. Je kunt de evaSMART overal gebruiken. Een hete zomer is voor jou geen probleem meer met dit apparaat.
  Evapolar