Abonneer je gratis!

Projecten & Installateurs

 • Met ijs naar Nul op de Meter
  Het klinkt bijna als fantasie, maar het is mogelijk: door middel van bevriezing en ontdooiing naar Nul op de Meter. Sjaak Schipper, de eigenaar van Schipper Installatie BV, maakte het mogelijk bij een woning in Huizen.
  "Verwarmen met ijs!"
 • Installateur 2.0: Casper van Leeuwen
  Ons vakgebied verandert in sneltreinvaart, maar als je installateur 2.0 bent ga je daar gemakkelijk in mee. Deze keer is Casper van Leeuwen van Nuoveni de installateur 2.0. Zijn verhaal begint eigenlijk in Australië.
  "Duidelijk maken hoe interessant duurzame technieken zijn"
 • Tot je dienst! Kemp Installatie: op zoek naar efficiënte logistiek en gemak
  Kemp Installatie is een installatiebureau voor warmte/kou ventilatie en sanitaire installaties. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen en is vooral actief binnen de utiliteitsbouw, luxe woningbouw, renovatie en de laatste paar jaar ook veel in de hotelbranche. Al zeven jaar maakt Kemp Installatie gebruik van de dienst Bouwlogistiek van groothandel Wasco voor dit soort projecten. Paul Zuidervaart, projectleider bij Kemp Installatie en gespecialiseerd in sanitaire installaties, vertelt hoe deze dienst hem helpt bij het klaren van de klus.
  Lees meer

 • Gasloze wijk in de praktijk in Heiloo
  Een wijk met 19 volledig gasloze, vrijstaande villa’s die uitblinken in duurzaamheid. Dat is de wijk Het Oosterzand in Heiloo. Deze woningen beschikken allemaal over een grondgebonden warmtepomp. De warmptepompen zijn een grote blikvanger van het project. De apparaten zorgen voor de verwarming, koeling en warmwatervoorziening van de woningen.  Climapartners uit Heerhugowaard is verantwoordelijk voor het plaatsen van de warmtepompen. Directeur-eigenaar Fred de Vries vertelt over het bijzondere project.
  Lees meer
 • Installateur 2.0: Martijn Verspeek
  Het installateursvak verandert razendsnel. De ontwikkelingen vragen om een ‘installateur 2.0’ die efficiënt, digitaal, snel en servicegericht is. Installateur Martijn Verspeek heeft zijn eigen visie op dit thema. Hoe zorgt hij dat zijn bedrijf klaar is voor de toekomst?
  Lees meer